SNACKBAR DE BANNE AMSTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 205 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar de Banne Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 22:18 Bezorging wat aan de laate kant
26 nov 2022 om 21:49 Tja, deze keer wel op tijd, maar de gevraagde sambal helaas niet mee gekregen. (Volgens mij een kleine moeite). Wel opmerkelijk dat de bezorger om een 5 ranking vroeg. Dat maakt voor mij de beoordeling direct wat lager.
26 nov 2022 om 20:36 Bezorging duurde een uur maar was wel warm Porties zijn oke maar het is niet spectaculair lekker ofzo .
26 nov 2022 om 13:13 hele mooie tijd perfect ga zo door
25 nov 2022 om 19:32 Lekker gegten snel bezorgd 100 % goed
24 nov 2022 om 12:00 Perfecte tijd ga zo door
23 nov 2022 om 20:11 Eten was lekker alleen een uur bezorging vond ik lang. Wel 2 blikjes drinken gehad. Alleen veel uien op de kapsalon
23 nov 2022 om 8:43 Ik ben een vaste klant en gelukkig heb ik nooit een moeten klagen over het eten of wat dan ook. Ze hadden mijn eten gister binnen 10 min gebracht en het eten was nog lekker warm ik heb alles gehad wat ik heb besteld en met uitzondering van 2 drankje
22 nov 2022 om 21:36 Ik lees wat negatieve recensies. Gelukkig zelf nog nooit last van gehad. Patat is altijd goed doorbakken en we hebben ons eten altijd supersnel. Bezorger was ook erg aardig.
21 nov 2022 om 19:49 Heb 1,5 uur gewacht toen het er was vroeg ik nog is het warm hij zij ja nou mooi niet dus en als je probeert te bellen nemen ze niet op….
20 nov 2022 om 16:03 Waited for two hours before my food got here. The restaurant is literally 7 minutes away so it shouldn’t take that long…
18 nov 2022 om 6:13 Het was niet lekker het eten was lauw een kipburger was droog, Bestelling was niet compleet kaassouflee vergeten conclusie zonde van me geld en ik bestel hier nooit meer!